כמה עולה לייצר המבורגר שגודל במעבדה?

בית/כמה עולה לייצר המבורגר שגודל במעבדה?

כמה עולה לייצר המבורגר שגודל במעבדה?

2020-05-14T11:50:44+00:00מרץ 8th, 2020|

כאמור, ההמבורגר הראשון שגדל במעבדה נוצר ב- 2013, עלותו אז הייתה 325,000$ ליחידה. בשנת 2015 העלות ליחידה צנחה ל11$ וככל שיותר חברות תכנסנה לתחום זה, בד בבד עם שימוש בטכנולוגיות תעשיות מתקדמות, כך מחירו של המבורגר יהיה נמוך וצפוי להיות נמוך משמעותית מהמבורגר רגיל.

Product Development, Delivery System & Clinical Trials

Novel cannabis products and delivery system for improved bio-availability, accuracy, consistency and efficacy that can be proven and backed up with a strong IP and clinical trials

Growing, Manufacturing & Lab Facilities Design

Conceptual & detailed design including personnel/material flow diagram, pressure cascade, cleanness level, utilities and technology based on current GxP standards and common practices

Quality Assurance & Good Practices (GxP)

An effective quality management system establishment, policies and SOPs writing, cultivation and manufacturing procedures, protocols and employees training

Cultivation & Product Manufacturing Technology

Utilities, systems, machinery and controls required for cultivation, development and manufacturing processes that will enable high quality, control and cost-effectiveness.

New Product Regulations & Submissions

Cannabis products specifications and regulatory requirements completion including all relevant documentation and data in order to be submitted and sold in regulatory markets

Qualification &Validation

New facility, infrastructure, utilities, system, machinery, software, control system, manufacturing/cleaning processes qualification and validation protocols, execution and reports

טיפים לבחירת חומר הניקיון המתאים לניקיון ציוד ייצור תרופות ואמ"ר

תהליכי ניקיון בתחום הפארמה והמדיקל תהליך הניקיון אותו מפתחים ובו משתמשים בתעשיות הפארמה, המכשור הרפואי, הקוסמטיקה והמזון חייב להיות [...]

Let’s Change the Game

OUR NEWSLETTER

Subscribe to our cool newsletter.

    צור קשר