מה זה HACCP?

2020-07-13T08:56:28+00:00מרץ 8th, 2020|

 HACCP הנם ראשי התיבות של Hazard Analysis Critical Control Point. זוהי מתודולוגיה העוסקת בהבטחת בטיחותם של מוצרי מזון ותוספי מזון בעקר במניעת סיכונים. תקן ה- HACCP כולל מנגנוני תיעוד [...]

מה הקשר בין ייצור אוכל לטכנולוגיה?

2020-05-14T11:50:46+00:00מרץ 8th, 2020|

ככל שתעשיית המזון תאמץ לחיקה טכנולוגיה, מכונות, תוכנה ותפעל בהתאם לסטנדרטים של תנאי ייצור נאותים, כך היא תהפוך ליעילה, רווחית ואיכותית יותר ותשמר את יכולת התחרות של החברה אל [...]

מה זה פודטק?

2020-05-14T11:50:46+00:00דצמבר 16th, 2019|

תרגום מהשפה האנגלית, שהנו שילב של שתי המילים- מזון וטכנולוגיה. חברות פודטק, הנן חברות המשלבות ייצור של מוצרי מזון תוך שימוש בטכנולוגיה מתקדמת. שילוב טכנולוגיוצת מתקדמות לתחום ייצור המזון [...]

מהו תקן HACCP למזון?

2020-07-13T08:58:21+00:00דצמבר 27th, 2018|

תקן שנכתב ע"י NASA בשנות ה-60 ועוסק בבטיחות ובקרה על הסיכונים הכרוכים בייצור מוצרי מזון ותוספי מזון תעשייתיים. ה-Hazard Analysis and Critical Control Point) HACCP) נחשב כיום כלא מספיק [...]

מהו GMP בתחום המזון ותוספי התזונה?

2020-07-13T08:59:45+00:00דצמבר 27th, 2018|

תנאי ייצור נאותים (Good Manufacturing Practice) בתעשיית המזון ותוספי תזונה נועד על מנת לוודא כי מוצרי המזון ותוספי התזונה מיוצרים בהתאם לעקרונות המוגדרים במערכת האיכות המפעלית. יישום נכון של [...]

צור קשר